Sabreringssablar & champagnetillbehör
Ett utvalt sortiment champagnetillbehör för den som gillar champagne såsom glas, champagneöppnare, sabreringssablar och förslutare. Champagnekylare och ishinkar hittar du här.
Så här sabrerar du!
Att sabrera en champagneflaska är utan risk. Följ bara stegen som beskrivs nedan. Använd en riktig sabreringssabel eller champagnesabel, då dessa inte är vassa.
1. Ta bort foliet och grimman.
2. Leta efter champagneflaskans fog (vertikalt streck som löper från flaskan botten och uppåt. Ett streck som uppstår vid tillverkningen när två halvor sammanfogas.). Följ denna fog när du slår med sabreringssabeln.
3. Håll champagneflaskan stadigt med korken uppåt.
4. Placera sabreringssabelns egg på linjen.
5. Dra svärdet längs linjen med en bred rörelse. Trycket i champagneflaskan är 6 kg, så det är inte nödvändigt att ta i.
OBS: För att få ett bra resultat bör champagneflaskan vara kall.
Champagneglas från Lehmann hittar du här.
